Hvad er Classic Military Show?

Jydske Dragonregiments Veteranpanserforening arrangerer hvert andet år et af Skandinaviens absolut største træf, for historiske militærkøretøjer, materiel, og levendegørelse af historie. Vi har afholdt disse træf i 2007, 2009, 2011, 2013, 2015 og 2017.

Gennem nogle år, har vi inviterer deltagere og publikum, til det militære øvelsesterræn Finderup, som ligger tæt ved Viborg, centralt i Jylland. Der gør vi alt vi kan, for at skabe rammerne for nogle spændende dage, for såvel deltagere som publikum. Der er fremvisning af historiske køretøjer, fremvisning af materiel fra Forsvaret, spændende temaområder med levendegjorte miljøer – som strækker sig fra Napoleonskrigene, WW1, WW2, Kold Krig, og til den nyere tids internationale operationer – grillaftener, hygge i vores traditionelle ”Café de Normandie”, muligheder for udfordrende kørsel i terræn, osv.

Finderup ligger indenfor kort tids kørsel fra flere større byer i regionen, så der er gode muligheder for besøg af mange tilskuere. Publikum  har gratis adgang til Classic Military Show.  At showet ikke har kommercielt sigte, betyder dog også, at vi i arrangør gruppen opererer med et meget beskedent budget til reklame og annoncering. Du kan derfor hjælpe os alle meget, hvis du medvirker til at sprede budskabet om Classic Military Show.

Vi vil løbende lægge nyt om arrangementet her på hjemmesiden, og på Facebook-gruppen “Classic Military Show” – giv os gerne et “Synes godt om” eller “Del”… Se i øvrigt fotos og filmklip fra tidligere afholdte træf her på hjemmesiden. Hvis du har spørgsmål, forslag eller kommentarer, så kontakt os gerne.

Vi håber, at se også dig, til Classic Military Show!